Byť skutočne profesionálom vo svojom odbore chce nielen dávku trpezlivosti, vzdelania, praxe a zručnosti, ale aj niekoľko užitočných školení s množstvom rád a informácií, ktoré sú pre pôsobenie na pozícii predavač pokladník nosné. Na všetky tieto body COOP Jednota Námestovo pri svojich zamestnancov jednoznačne myslí.
Základná téma
Ani COOP Jednota Námestovo nezabúda na neustále vzdelávanie svojich zamestnancov, či na požiadavky, ktoré by mali vo svojej práci dodržiavať. Pravidelne preto pre nových zamestnancov pripravuje odborné školenia, ktoré im majú rozšíriť obzory i ukázať, čo všetko musia na predajnej ploche spĺňať. Jedným z takýchto školení býva aj téma Základných požiadaviek pri práci v potravinárskej prevádzke. Nové kolegyne a kolegovia sú oboznámení s tým, čo všetko potrebujú získať na splnenie požiadaviek v rámci práce na jednotlivých predajniach.
Čo si odnášajú?
Počas školenia získajú vedomosť o tom, ako je potrebné preukázať svoju zdravotnú aj odbornú spôsobilosť, aké kurzy či ďalšie školenia musia absolvovať a aj to, čo všetko je potrebné dodržiavať na predajnej ploche v rámci hygieny. Všetko sa však nesie v príjemnom duchu a priateľskej atmosfére, kde nechýba milé slovo, ani vzájomné predstavenie sa. Nové posily COOP Jednota tak majú možnosť zistiť všetko potrebné, čo ich práca vyžaduje a ozrejmia si fakty z rôznych sfér. Získajú informácie, kde, ako a odkiaľ získajú potrebné preukazy či absolvujú rôzne kurzy.
COOP Jednota Námestovo školenia organizuje pravidelne, vždy za účelom zaškolenia novo-prijatých zamestnancov do svojich radov. Školenia sa zhosťujú domáci zamestnanci z Riadiaceho aparátu priamo z odboru danej problematiky, ktorí poskytujú množstvo podstatných informácií, rád, inštrukcií, či ponúk, ktoré môžu noví členovia tímu COOP Jednota využiť.