Sledujte nás: 

Spoločne sme spoznávali nádherné české kraje. Inšpirujte sa s nami!

Zamestnanci COOP Jednota Námestovo sa opäť vybrali výletovať a upevňovať tak spoločné vzťahy. Cieľom putovania boli aj tentoraz krásne české pamiatky a spoznávanie miestnej kultúry.

 

 

Spoznávame kraje české

Začiatkom júna 2024 sa skupinka zamestnancov centrály aj predajní COOP Jednota Námestovo vybrali spoznávať krásne kraje našich severných susedov. Navštívili nádherné miesta ako Náměsť nad Oslavou, zámok Jaroměrice nad Rokytnou, kde sa kochali prekrásnymi záhradami, múzeom hračiek a prvý deň výletu zavŕšili návštevou chrámu sv. Markéty.

 

 

 

Deň druhý

Druhý deň naši kolegovia navštívili mesto Trebíč, ktoré je známe židovskou štvrťou zapísanou do UNESCA. Prechádzali sa po úzkych uličkách, obdivovali synagógu aj židovský cintorín. Medzi zastávkami bol aj chrám sv. Prokopa, ktorého súčasťou je bylinková záhrada, z ktorej je nádherný výhľad na mesto. Účastníci mohli v Alternátore vyskúšať výrobu elektriny a dokonca obdivovať planétu zem v rôznych podobách.

 

 

Rozlúčka s krásnym Českom

Posledný deň trojdňového výletu v Českej republike venovali naši kolegovia spoznávaniu krásy Dalešickej priehrady a jej technickej dominanty – vodnej elektrárne Dalešice. Už ráno sa vydali na plavbu loďou po priehrade. Počas plavby sa kochali malebnou krajinou či obdivovali zalesnené kopce. Kapitán lode našim putujúcim kolegom počas plavby poskytol zaujímavé informácie o histórii priehrady a jej význame pre región.

 

Po plavbe navštívili vodnú elektráreň Dalešice. Počas prehliadky sa dozvedeli o fungovaní elektrárne a o tom, ako sa voda z priehrady využíva na výrobu elektrickej energie. Videli obrovské turbíny, generátory a dozvedeli sa o dôležitosti tejto elektrárne pre českú energetickú sústavu. Pre mnohých bola prehliadka vodnej elektrárne fascinujúcim zážitkom a skvelým zakončením výborného výletu.

 

 

Spoznávanie aj duchovné obohatenie

Celé tri dni sa niesli v spoznávaní krás našich českých susedov. Každý si odniesol nezabudnuteľné okamihy aj vtipné zážitky. „Okrem spoznávania sme sa mali možnosť duchovne obohatiť. Navštívili sme majestátne chrámy a kostoly, v ktorých sme vnímali silu viery a pokoja. Výlet do Českej republiky bol pre nás viac ako len obyčajná dovolenka. Bol to čas na spoznávanie, utužovanie a na vytvorenie nezabudnuteľných spomienok,“ prezradila svoje dojmy personalistka, Soňa Portalová, ktorá bola aj hlavnou organizátorkou spoločného výletu.

 

 

Jedinečná atmosféra

Spoločné zážitky, smiech a vzájomná podpora. Tieto výnimočné atribúty vytvorili jedinečnú atmosféru, ktorá tento výlet premenila na nevšedný zážitok a naši kolegovia sa už teraz opäť tešia na ďalšie spoločné zážitky a objavovania.

 

 

Vždy čerstvé informácie

Každý štvrtok vás budeme informovať o aktuálnych ponukách, akciách či súťažiach.


    Dávam dobrovoľný súhlas na zasielanie bezplatného newslettra na mnou zadaný e-mail. Prihlásením sa na odber zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil/a a súhlasím s informáciami v časti Ochrana osobných údajov.

    Vyhľadajte si otváracie hodiny Vašej predajne COOP Jednota Námestovo