Sledujte nás: 

Kolesománia priváža ďalšie parádne výhry na kolesách!

Nové nablýskané auto vždy poteší! Tak neváhajte a zapojte sa do našej Kolesománie a vyhrajte skvelé výhry nielen na kolesách, o ktoré môžete súťažiť. Čo stačí urobiť?

 

Pravidlá súťaže

Podmienkou zapojenia sa do súťaže je v termíne súťaže (od 27.6. do 24.7. 2024) uskutočniť nákup v hodnote minimálne 25 €. Po splnení tejto podmienky ste automaticky zapojený/á do súťaže. Taktiež, na konci pokladničného bloku nájdete aj informáciu či ste vyhrali okamžitú výhru alebo postupujete do záverečného žrebovania. Pri nákupe v hodnote vyššej, ako je dvoj  alebo trojnásobok stanovenej minimálnej hodnoty (napr. 50 € alebo 75 €), získavate vždy iba jeden „ústrižok“. Pre zapojenie sa do súťaže opätovne, je potrebné realizovať ďalší samostatný nákup v minimálnej hodnote 25 €.

 

Okamžitá výhra

Ak získate okamžitú výhru (výherný ústrižok), na konci bloku nájdete informáciu o výhre, ktorú ste vyhrali. Na základe tohto ústrižku s QR kódom vám bude vydaná okamžitá výhra. Túto výhru si môžete vybrať priamo v predajni, v ktorej ste zrealizovali nákup. Ak získate postup do záverečného žrebovania a máte záujem byť zaradený/á do záverečného žrebovania, potrebné je správne vyplniť údaje na ústrižku na konci pokladničného bloku (meno, priezvisko, adresa, tel. číslo a podpis) a takto vyplnený ústrižok vhodiť do označeného súťažného boxu (urny), ktorý sa nachádza v každej predajni COOP Jednota.

 

 

Okamžité výhry

 

  • SEMTEX Extrem passion fruit 0,25l 
  • Brumík s čokoládovou náplňou 30g 
  • Utierky kozm.H.Universal Box 150 ks 2-vrs.100%
  • Lay´s Solené 60g 
  • CORGOŇ Franciáš 0,5L

 

 

Do záverečného žrebovania postupujú iba „ústrižky“, ktoré sú označené textom „postup do záverečného žrebovania“. Ústrižky s textom okamžitej výhry do záverečného žrebovania nepostupujú.

 

Výhry v záverečnom žrebovaní

 

  • 3 x KIA CEED SW 1.5 T-GDi-140k

  • 102 x horský bicykel TREK

  • 204 x Elektrická kolobežka SENCOR

 

 

Súťaž prebieha vo všetkých predajniach COOP Jednota v termíne od od 27.6. do 24.7. 2024.

 

Oficiálne pravidlá tejto súťaže nájdete aj na stránke www.coop.sk.

 

 

VÝHERNÁ LISTINA PRE OKRES NÁMESTOVO

 

 

OFICIÁLNE PRAVIDLÁ SÚŤAŽE

 

 

Vždy čerstvé informácie

Každý štvrtok vás budeme informovať o aktuálnych ponukách, akciách či súťažiach.


    Dávam dobrovoľný súhlas na zasielanie bezplatného newslettra na mnou zadaný e-mail. Prihlásením sa na odber zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil/a a súhlasím s informáciami v časti Ochrana osobných údajov.

    Získajte svoju
    Nákupnú kartu
    Coop Jednota

    Nákupná karta vám zabezpečí ešte väčšie množstvo zliav!